بررسی مفاهیم قانون جذب

توضیحات من در باب قانون جذب

بررسی مفاهیم قانون جذب

توضیحات من در باب قانون جذب

در این وبلاگ میکوشم تا دانسته ها، تحقیقات، تجارب و علایقم را در مورد قانون جذب، قانون جذب پول، قانون جذب عشق و ... با شما به اشتراک بگذارم.

پیوندها
  • ۰
  • ۰

متافیزیک

متافیزیک و یا همان مابعدالطبیه را چقدر میشناسید؟ اگر بخواهم یک پاسخ کلی به این سوال بدهم باید بگویم که، متافیــــزیک شاخه ای از علوم فلسفی و موازی با قوانین فیزیک است که به بررسی مسائلی نظیر چیستی در جهان هستی میپردازد. در حالت کلی متافیزیک را میتوان ریشه ی فلسفه ی جهان دانست چرا که فلاسفه ی نخستین نیز عموما به این حوزه پرداخته اند. اما اجازه دهید از شما سوالی بپرسم، این علوم ماورالطبیعه را تا چه حد قبول دارید؟ اگر از حامیان قانون جذب باشید به احتمال زیاد این علوم را میپذیرید اما اگر از مخالفین قانون جذب باشید بی شک در انتها، مباحث مطرح شده در این مقاله را اراجیف میخوانید. دوستان عزیز در این مقاله از سری مقالات سایت راز موفقیت ما به بررسی جامع این مبحث پرداخته و در انتها منابع علمی و آموزشی ای که در جمع آوری این مطالب ما را همراهی کرده اند ذکر کرده ایم. پس لطفا بدون هیچ پیش داوری این مقاله را مطالعه کنید. در این مقاله که حاصل سه ماه تحقیق و پژوهش تیم تولید محتوای راز موفقیت است ضمن بیان تاریخچه پیدایش این واژه، دلایل نامگذاری و … نیز با بیانی شفاف و تعاریفی حدالمقدور ساده، عنوان شده است. همچنین به بررسی دیدگاه های فیلسوفان موافق و مخالف این حوزه، نیز پرداخته ایم.

متافیزیک چیست
متافیزیک که به آن مابَعدالطبیعه یا متاگیتیک نیز میگویند را شاخه ای از علوم فلسفه مینامند که به مطالعه چیستی و چگونگی در جهان هستی، طبیعت، کیهان و کائنات می پردازد. در دل این علم سوالاتی بنیادین همچون بودن، نبودن، شدن، چرایی هستی و مواردی از این قبیل گنجانده شده است. علم متافیزیک را به نوعی آنتولوژی یا وجودشناسی می‌شناسند.متافیزیک برای استناد بر دو اصل مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

اصل اول: متافیزیـــک به بررسی اصول بنیادینی که می‌توانند پایه‌ای برای توجیه چرایی طبیعت باشد، می‌پردازد.

اصل دوم: متــافیزیک، معنایی است که ایمانوئل کانت برای آن قائل است که عبارت است از اکتشاف آن چیزی که شرایط ضروری برای برخورداری ما از هر گونه تجربه در حالت کلی را فراهم می‌آورد.

تاریخچه ی متافیزیک
واژه ی متافیزیک برای اولین بار توسط شاگردان ارسطو و نامی برای نامگذاری نوشته های پس از فیزیک آنها استفاده شد. بعد از گذشت چند دوره از این کلمه برای معرفی معانی که بالاتر از آنها صحبت کردیم استفاده شد. با گذشت زمان افرادی که آشنایی زیادی با واژگان حوزه علوم و فلسفه نداشتند از واژه ی متافیزیک برای کلمات مابعدالطبیعه یا ماوراءالطبیعه استفاده کردند. از آنجایی که این افراد دانش کافی در این زمینه نداشتند در توجیه پدیده‌هایی عجیب و فراطبیعی، از کلمه ی متافیزیک استفاده کردند. همین امر هم باعث شد تا امروزه روز هر پدیده ای را که فیزیک نتواند آن را توصیف کند، Metaphysics مینامند. متاسفانه همین قبیل اشتباهات است که  باعث شده تا حتی دانشگاهیان نیز در این خصوص به درک درستی نرسیده‌ باشند تا جایی که  در ترجمه ی کتاب «هر آن‌چه ضروری است در خصوص مسائل فراطبیعی یا پارانرمال بدانید» از کتب معروف سیلویا براون عنوان کتاب به اشتباه پدیده‌های متافیزیکی ترجمه شده است. همین اشتباه باعث شده است تا مخاطبان فارسی زبان، تفاوت اصلی متافیزیک و پارانرمال را متوجه نشده و آنها را یکی بدانند.

در این کتاب در خصوص اشیای ناشناخته فضایی (UFO)، خون آشام، ارواح، طلسم و … صحبت شده است، اما مترجم در مقدمه نوشته است این کتاب اثر یکی از بزرگترین نویسندگان متافیزیک جهان است. همین سوء تعبیرها است که باعث شده افرادی متافیزیک را با خرافه گری، فالگیری و رمالی اشتباه بگیرند و آن را غیرواقعی و گذب بنامند.

متافیزیک در لغت
متافیزیک

متافیزیک یک لغت یونانی است که از ترکیب دو کلمه متا (بعد) و فیزیک (طبعیت)، تشکیل شده است و در بسیاری از کتاب‌ها به مابعد‌الطبیعه ترجمه می‌شود. این کلمه دارای رگه‌هایی از فلسفه بوده و ارسطو در خصوص آن می‌گوید به دنبال اولین اصل‌ها و علت‌ها بودن هدف اصلی علم متافیزیک است.

متافیزیک به زبان ساده
احتمالا اکنون که به این خط از مقاله رسیده اید، پیش خودتان به این نتیجه رسیده باشید که متافیزیک عجب مبحث سنگین و غیر قابل درکی است. اما به راستی اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم متافیزیک چیست باید بگوییم که متافیزیک شامل هرآنچیزی است که شما قادر به دیدن آن نیستید نظیر، ارتعاش، ال ان پی،  قانون جذب ، فرکانس و …

منحنی متافیزیک
احساس در جذب رویاهایتان چه تاثیری دارد؟ اگر احساستان منفی باشد چه اتفاقاتی برایتان می افتد؟ لطفا ویدئوی زیر را تا انتها مشاهده کنید.

  • ۰۰/۰۹/۳۰
  • سارا صدر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی